Teraz jest 2012-05-22, 00:42

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2008-01-30, 11:53 

Non e' sempre cosi, che questo cosa scriviamo qui e' giusto :-P Ognuno do noi si impara e fa gli sbagli, ma se li corregeremo potrebbe essere utile.
Vi invidio che siete capaci di imparare l'italiano da soli a casa... mi manca questo purtroppo... beh, ma anche va bane cosi come e' :-D

Offline Zobacz profil  

Tytuł:
PostNapisane: 2008-05-27, 10:48 

Ciao :) ho uno zio - un'Italiano sposato colla mia zia. All'inizio, qualche anni fa, poter parlare con zio era lo mio scopo principale. Poi, circa 4 anni fa mi innamorai della lingua italiana e questa amore mi rimane a oggi ;) un'anno fa ebbi una pausa nel mio studio italiano - ora mi ricordo molto di nuovo :) e come sempre, imparo da solo :) saluti :)

Offline Zobacz profil  

Tytuł:
PostNapisane: 2008-06-27, 18:43 

Język włoski to jeden z najprostszych języków do wymowy i bardzo melodyjny. Dlatego wybrałem właśnie ten język i nie żałuje!

Offline Zobacz profil  

Tytuł:
PostNapisane: 2008-07-19, 12:16 

Ja próbowałem hiszpańskiego, bo nie miałem szkoły włoskiego blisko. Później kolega polecił mi kurs włoskiego na eskk.pl i tak jakoś po przemyśleniu kupiłem kurs i zacząłem się uczyć, spodobał mi się bardzo, choć lubiłem go jeszcze przed rozpoczeciem nauki.

Offline Zobacz profil  

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]