Teraz jest 2012-02-11, 05:04

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 2010-08-27, 16:30 

Witam, zainteresowanych poglebieniem znajomosci jez. wloskiego zapraszam do mojego b&b w srodkowych Wloszech, niedaleko Perugia.
Dysponuje 1-osobowym pokojem z lazienka w wygodnym mieszkaniu; do dyspozycji goscia internet, bogata biblioteka wlosko i polskojezyczna oraz wszelkie informacje dotyczace ciekawych miejsc do zwiedzania w regionie Umbria (a tych w najblizszej okolicy mamy pod dostatkiem).Taka forma pobytu pozwali na pewno na poznanie kraju "od podszewki", nauczenie sie jezyka i zakosztowanie wspanialej kuchni srodziemnomorskiej.
Mieszkam we Wloszech od wielu lat, mam meza Wlocha i dwoje dzieci.
Serdecznie zapraszam!!!

Offline Zobacz profil  

PostNapisane: 2011-01-06, 14:22 

Witam, zastanawiam się, czy oferta nadal aktualna. Planuję w te wakacje znowu jechac do Włoch (byłam w tamtym roku) i poduczyc się włoskiego, najlepiej od podstaw, bo umiem niewiele. Jestem młoda, 18 lat skończyłam pół roku temu, więc byłoby to na conajwyżej dwa tygodnie. Również jestem bardzo spokojną osobą, zakochaną we wszystkim, co jest włoskie, szybko się uczę.
Zastanawiam się również, czy nie mogłabym z przyjaciółką przyjechac, pomieściłybyśmy się nawet na jednym łóżku (lub podłodze).
Liczę na odpowiedź, jeśli nie tu, to na maila: madciak@gmail.com

Z góry dziękuję : )

Offline Zobacz profil  

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]