Teraz jest 2012-05-23, 11:48

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
 Tytuł: Przemowa
PostNapisane: 2008-08-08, 20:32 

Ciao a tutti ;)
Zracam sie z uprzejma prosba czy moglby mi ktos pomoc w napisaniu przemowienia, gdyz nigdy nie pisalam i nawet nie wiem jak mam zaczac :-/

[ Dodano: 2008-09-09, 13:53 ]
Ciao a tutti!
Szkoda, ze sie nieudalo z tym watkiem ;/... a teraz mam ogromna prosbe o tlumaczenie pomoze ktos???

Witam serdecznie. Jak sie czuje Proff.?? Mam nadzieje, ze dobrze. Wlasnie odebralam poczte i musze przyznac, ze zdjecia naprawde sa piekne, tak jak wspomniala Liliana w e-mailu.Niewatpliwie zostana piekna pamiatka.Rowniez przesylam zdjecia mimo iz nie sa tak dobre jak od Proff. Dziekuje raz jeszcze. Pozdrowienia dla calego zespolu.

Z gory bardzo dziekuje.

Offline Zobacz profil  

Tytuł:
PostNapisane: 2008-10-31, 13:57 

Izuś napisał(a):
Witam serdecznie. Jak sie czuje Proff.?? Mam nadzieje, ze dobrze. Wlasnie odebralam poczte i musze przyznac, ze zdjecia naprawde sa piekne, tak jak wspomniala Liliana w e-mailu.Niewatpliwie zostana piekna pamiatka.Rowniez przesylam zdjecia mimo iz nie sa tak dobre jak od Proff. Dziekuje raz jeszcze. Pozdrowienia dla calego zespolu.

Salve! Come sta il Professore? Mi spero che bene. Ho letto la mia posta e dovo accordare, che le foto ci sono davvero bellissime, come diceva Liliana nel e-mail. Saranno davero bellissiomo ricordo. Anch'io trasmetto le foto nonostate nom sono così perfetto come del Professore. Grazie mille altra volta. Saluti per i tutti nel gruppo.

to taka moja sugestia, nie gwarantuje, ze jest poprawnie gramatycznie. Pozdrawiam serdecznie :-D

Offline Zobacz profil  

Tytuł:
PostNapisane: 2008-10-31, 15:22 
Administrator

Miałem trochę czasu i poćwiczyłem :-D

Come si sente Professione? Spero che stia bene. Appena ho ricevuto la posta e debbo amettere che le fotografie sianno meravigliose, cosi come diceva Liliana in email. Indubbiamente rimanera un bel ricordo. Pure mando le fotografie malgrado non siano cosi perfette come quelle del Professore. Ringrazio ancora. Saluti per tutto il team.

Błędy w pisowni ale powinno być wzgędnie

Offline Zobacz profil  

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]