Teraz jest 2012-05-23, 12:11

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 2008-05-09, 10:33 

Tak oglądam formułe 1 i sobie myślę, czy Robert Kubica ma szansę jeździć w Ferrari?
Tak naprawdę to by było bardzo symboliczne dla Polaków przebywających we Włoszech. Cały czas mam nadzieję że nastąpi taki moment. Będzie on momentem lepszym niż moment kiedy Boniek grał dla Juve. Co o tym sądzicie?

Offline Zobacz profil  

Tytuł:
PostNapisane: 2008-05-10, 10:43 

dzisiaj są kwalifikacje i mam nadzieję że Robert pojedzie dobrze, również bardzo bym chciał żebyśmy razem z kumplami z Włoch pewnego dnia kibicowali razem i Ferrari i Robertowi. To by było wspaniałe, a tak przy okazji to gdyby Robert jeździł w Ferrari to zawsze byłby pierwszy. Aha jeszcze do dziennikarzy Włoskich "Kubica" a nie "Kubika" :-D

Offline Zobacz profil  

Tytuł:
PostNapisane: 2008-05-12, 15:22 
Administrator

Takie samo mam zadnie jak ty rzymianin. Gdyby Kubica przeszedł do Ferrari byłoby na pewno miło, pragnę jednak zwrócić uwagę na coraz większą popularność Roberta Kubicy we Włoszech i to nie tylko w gronie zainteresowanych motoryzacją ale ludzi którzy się tym nie interesują nadzbyt. Oglądałem niedzielne poczynania naszego kierowcy i też wypowiedzi ojca Roberta Kubicy, myślę że on chciałby razem z synem oczywiście aby stajnia Ferrari była tym celem ostatecznym. A póki co czekamy na Monaco no i Monza we Włoszech, na tych torach mogą być niespodzianki.

Offline Zobacz profil  

Tytuł:
PostNapisane: 2008-05-17, 12:16 

Podzielam opinię... R.Kubica w Ferrari to byłoby coś wspaniałego... już się nie mogę doczekać... bo to tylko kwestia czasu ;-)

Forza Kubica

Offline Zobacz profil  

Tytuł:
PostNapisane: 2008-07-03, 10:31 

Ja ostatnio czytałem na internecie że mają dać za Kubicę 50 mil. euro, ale wszystko zależy od tego kiedy wycofa się sam Raikkonen. Bo za jego miejsce miałby wejść Kubica.

Offline Zobacz profil  

Tytuł:
PostNapisane: 2008-07-03, 15:09 

Ja z kolei w jakimś jego wywiadzie wyczytałem, że nie zagości długo w Formule 1 bo mu się to nudzi...chciałby w rajdach samochodowych startować, bo tam więcej emocji :-P w sumie to mu się nie dziwie za bardzo, jak to wszystko jest poustawiane przed wyścigami i liczą się tylko 3 teamy... ale szkoda, bo mógłby być taki drugi M.Schumacher, albo nie, lepiej będzie: taki pierwszy R.Kubica ;-)
Ale wg mnie wszystko zależy od kasy, jeśli już trafi do Ferrari (a to się stanie jak mu się kontrakt skończy z BMW) to wytarczy, że mu sporo będą płacić i pewnie będzie nadal jeździł w Formule 1

Offline Zobacz profil  

Tytuł:
PostNapisane: 2008-07-19, 10:41 

No jutro Robert Kubica będzie jechał na torze niemieckim i zobaczymy jak mu pójdzie, a musi przecież pokazać się z lepszej strony niż to miało miejsce ostatnio przez te wypadnięcie z toru. Chłopak ma szanse jeździć w Ferrari i tak się zapewne stanie!

[ Dodano: 2008-07-22, 17:48 ]
eh no i nie popisał nam się Robert:(

Offline Zobacz profil  

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]